Halloween + Firstlook coming up

Gelukkig donderdag, iedereen! Hierbij even een update over Cosplaying.nl. Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet is het al weer bijna (nog 22 dagen) Halloween. Daarom zul je op deze website de komende tijd met name updates zien over Halloween events, costumes en tutorials.

Halloween

Heb je nog geen plannen voor Halloween? Wees gerust, want er komt hier snel een pagina speciaal voor Halloween events. Hier komen een hoop grote en kleinere Halloween evenementen en feesten. Wil je een feest aanmelden, stuur dan een mail naar info@cosplaying.nl en het zal zo snel mogelijk op de website staan.

Firstlook Festival

Dit weekend is het tijd voor Firstlook Festival in Utrecht, het eerste evenement waar ik op zaterdag aanwezig zal zijn namens Cosplaying.nl. Je kunt me vinden verkleed als Commander Shepard van Mass Effect 2, in N7 Armor en een M8 Avenger Assault rifle. Volg onze Facebook of Twitter om zaterdag mijn costume te zien. Als je me herkent, spreek me gerust aan.

Daarnaast zal ik zaterdag ook mee doen met de cosplay competition, in het game-gerelateerde onderdeel dat wordt gesponsord door Bethesda. En niet te vergeten, na het weekend zal ik tutorials publiceren met gedetailleerde uitleg hoe je het pak en het geweer zelf kunt maken, beginnend bij de M8 Avenger Assault rifle. Ik daag je uit om het zelf te proberen en jouw cosplay costume nóg mooier te maken.

Volgend evenement

Na Halloween wordt het overigens tijd om ons alweer voor te bereiden voor het eerstvolgende cosplay evenement. Je kunt hier elke week een blog verwachten over cosplay costumes, wapens en props maken of kopen. Heb je vragen, opmerkingen of wil je een tutorial aanvragen, laat een bericht achter op één van onze blogs of stuur een mail naar eerdergenoemd adres. Deel ook vooral je eigen cosplay foto’s, tips en ervaringen. Als je wilt kan ik ook een tutorial schrijven over jouw costume of onderdelen, uiteraard met alle credits naar jou. Neem gerust contact op.

In de tussentijd, veel plezier met jullie costumes en ik hoop jullie te zien op Firstlook!

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: