Cosplaying.nl, jouw startpunt voor cosplay en Halloween

Welkom op Cosplaying.nl. Zoals je vast kunt zien, is deze website nog niet helemaal klaar. Wees gerust, ik ben druk bezig om elke pagina te vullen met nuttige content en heb al een paar blogs voor je klaar staan. Vanaf volgende week staat Cosplaying.nl klaar om iedere cosplayer van informatie te voorzien.

Wat kan ik hier?

Nu zul je je misschien nog afvragen wat je aan deze website hebt. De informatie die nu op de site staat geldt als basis voor jouw cosplay project. Zie het als een soort checklist, een paar algemene tips. Als je nog helemaal niets van cosplay afweet is dit de plek om te beginnen. Naast deze algemene informatie zal ik ook regelmatig blogs schrijven.

Wat voor blogs?

Deze blogs zullen uiteraard allemaal gerelateerd zijn aan cosplay. Denk daarbij aan stap voor stap tutorials over hoe je specifieke onderdelen kunt maken voor Halloween of cosplay, gedetailleerde uitleg over materialen en tips en trucs over bepaalde costumes. Maar ik zal ook persoonlijke reportages schrijven over cosplay evenementen, interviews met cosplayers en uitgebreide informatie over alles wat met cosplay en Halloween te maken heeft.

Cosplay en Halloween?

Natuurlijk kan ik Halloween niet vergeten. Aangezien Halloween zo’n beetje voor de deur ligt zal ik ook hier uitgebreid over schrijven. Deze berichten zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor wie niets met cosplay doet. Heb je een Halloween feestje gepland, zorg dan dat je op tijd begint met je costume en gebruik de tips van deze site om je hierbij te helpen.

Wat kan ik verwachten?

Volg de Facebook en Twitter van Cosplaying.nl om gelijk te zien wanneer er nieuwe berichten zijn of houd deze website in de gaten. Maar ik zal je nu alvast een hint geven over het eerstvolgend bericht: we gaan Halloween vieren met Resident Evil. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat dan gerust een bericht achter of stuur een persoonlijke mail.

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: